Massor av nyheter på Isabike

Avsklutningen på SWECUP Enduro 2023 lockade över 300 åkare till start. Avsklutningen på SWECUP Enduro 2023 lockade över 300 åkare till start.
I år startar cykelsäsongen på Isaberg med Isabike Festival - en cykelfest för hela familjen. Under tre dagar kan du klämma och känna på årets nyheter i mässområdet, följa med på guidade turer, delta i clinics och lyssna på intressanta föreläsningar. 
- Isaberg är den perfekta arenan i södra Sverige för att arrangera en cykelmässa som Isabike Festival. Här finns MTB-stigarna, endurobanorna, norra Europas största pumptrack, en hopparena och fina rundor för gravelcykling, säger Niklas Bohman som är projektledare för Isabike Festival. 

Så boka 29 april - 1 maj och håll dig uppdaterad på hemsidan som vi uppdaterar med nyehter löpande. Programmet för guidade turer, clinics och föreläsningar släpps den 1 mars. Då öppnar även bokningen.