Nyheter

Ja, du läste rätt. Det blir en Isabike Festival även 2024! Arbetet har rpecis startat upp i ett rasande tempo och vi kommer att uppdatera hemsidan, posta i sociala medier, planera för alla aktiviteter och börja forma expo-området. Hoppas alla ni är lika laddade som vi är inför cykelsäsongen 2024. Och säsongen startar på Isaberg med Isabike Festival! 

Läs hela inlägget »

Nu har vi öppnat upp bokningen av aktiviteterna under Isabike Festival 2023. Det är ett häftigt program med många duktiga coacher och guider. Vi hoppas att det ska finnas nåt för alla, gammal som ung, nybörjare som erfaren. 
Läs mer om aktiviteterna här. 

På bilden syns Elna Dahlstrand, en av alla coacher under Isabike Festival 2023. 

Läs hela inlägget »

Under Isabike Festival kommer det finnas guidade turer för alla åldrar och nivåer. Oavett om du vill testa en längre tur på en gravelcykel, bli guidad nerför endurobanorna eller njuta av sällskap på en mtb-tur så hittar du det under Isabike Festival. 
Läs mer om våra guidade turer här.

Läs hela inlägget »
Avsklutningen på SWECUP Enduro 2023 lockade över 300 åkare till start. Avsklutningen på SWECUP Enduro 2023 lockade över 300 åkare till start.
I år startar cykelsäsongen på Isaberg med Isabike Festival - en cykelfest för hela familjen. Under tre dagar kan du klämma och känna på årets nyheter i mässområdet, följa med på guidade turer, delta i clinics och lyssna på intressanta föreläsningar. 
- Isaberg är den perfekta arenan i södra Sverige för att arrangera en cykelmässa som Isabike Festival. Här finns MTB-stigarna, endurobanorna, norra Europas största pumptrack, en hopparena och fina rundor för gravelcykling, säger Niklas Bohman som är projektledare för Isabike Festival. 

Så boka 29 april - 1 maj och håll dig uppdaterad på hemsidan som vi uppdaterar med nyehter löpande. Programmet för guidade turer, clinics och föreläsningar släpps den 1 mars. Då öppnar även bokningen. 
Läs hela inlägget »