Programmet för 2024 kommer
inom kort...

Föreläsning Isabike 2023
Lördag kl 16.00 - Höganloft

Äventyrscykling med Günther Andreasson

Drömmer du om att genomföra ett cykeläventyr? Stort eller litet. Oavsett vad du drömmer om för äventyr på cykel så kommer Günther Andreasson att inspirera dig. Under många år har han genomfört det ena äventyret efter det andra. Flera tävlingar i form av ultracykling (extrem långdistans) men även bike packing. 

Så här skriver Günther själv om sin passion för cykling:

"Att resa med cykel har för mej varit ett sätt att uppleva nya platser och träffa intressanta människor runt om i världen. Jag är en ultracyklist som är intresserad av all idrott, med cykel som min stora passion. För mej är cykel en livsstil och jag kör allt - MTB, gravel och landsväg. Idag är jag ”Senior PRO” sedan 4 år tillbaka, skall fylla 67 i år. Jag valde faktist att sluta min anställning i förtid för att på heltid kunna ägna mej åt min passion. Sedan dess cyklar jag +20000 km/år och tränar cirka 800 h/år och mår väldigt bra.

Att resa med enbart cykel så kallad "bike backing" har blivit det jag fokuserar på idag. Efter Race Across America 2018 valde jag att fokusera på tävlingar utan support. 

Under min föreläsning får du följa med på några av mina event och äventyr som jag själv varit en del av. Du får också en del tips på hur du kan komma igång med ”äventyrscykling”. Oavsett om du gör det själv eller med familjen och jag svara gärna på alla frågor som finns om äventyrscykling."
 

Föreläsning Isabike 2023
Söndag kl 16.15 - Höganloft

Från förlorare till vinnare på 30 dagar

Kom och lyssna på Johan från Trailfitmtb när han berättar om utmaningen inför Enduro SM 2018.
Utmaningen som förändrade Johans sätt att cykla, träna och att leva.

Är du trött på att vara nervös?
Är du trött på att hela tiden misslyckas?

Om du vill skapa en "vinnande" känsla i din cykling eller livet så vill du inte missa den Johans föreläsning.