Isabike Festival Expo

Isabike Festival Expo (mässan) blir hjärtat för hela festivalen. Här samlas utställarna för att visa upp årets nyheter och härifrån utgår alla turer och clinics.  Nu fyller vi löpande på listan med utställare för 2024. 
Öppettider
Fredag 9-17
Lördag 9-17
Mässområdet ligger i år vid Höganloft. 

Huvudpartners 2024

Utställare Isabike Festival 2024

I Dalslands vackra landskap i Västsverige finns mil efter mil av slingrande grusvägar som gör området optimalt för gravelcykling. Dessutom är det enkelt att kombinera cykelturen med ett fikastopp. Ingen annan destination i Sverige har ett större utbud av hyrcyklar, rutter och guidade turer för gravelcyklister - välkomna!



På Canyon har vi gett varandra en utmaning - att göra världens bästa cyklar. Designad och utvecklad i Tyskland.
Vi är perfektionister när det gäller att göra de bästa cyklarna. Därför gör vi all design och utveckling på vårt huvudkontor i Koblenz i Tyskland. Resultaten talar för sig själva - Canyon-cyklar levererar flera Grand Tour-segrar, många världsmästerskap och otaliga testvinster i den internationella pressen.
Direktförsäljning: Det lägsta priset för dig. Vi säljer endast direkt till dig. Inga återförsäljare, inga mellanhänder.Som pionjärer inom direktförsäljning i cykelbranschen har vi gjort det från dag ett. Resultatet? Den bästa cykeln till det bästa priset. För dig.

WOOM kommer från Österrike och har all fokus på barn och JR. Här läggs allt krut på att det ska vara så roligt och lätt som möjligt för barnen att cykla. Cyklarna har en unik geometri och är bland de lättaste barncyklarna på marknaden

Grundat av MTB legendaren Steve Pete som ville göra något eget efter att ha startat Muc Off tidigare. Här är det fokus på en väldigt högkvalitativ produkt med minsta möjliga klimatpåverkan. Man skulle lätt ta det Engleska gänget bakom varumärket för ett gäng galenpannor men dom är verkligen dedikerade att ta fram de bästa i olja, tubeless, tvätt, borstar mm.

Crankbrothers är ett globalt erkänt företag inom området pedaler, hjul, dropper post, pumpar, verktyg och tillbehör. Sedan 1997 har Crankbrothers designfilosofi varit enkel: börja med en tom duk och avsluta med en produkt som förhöjer varje åktur på cykeln.

Muc-Off är det givna valet av rengöringsprodukt för elitcyklister, helgentusiaster och vardagscyklister. Vad du än behöver för att hålla din cykel ren och i gott skick har Muc-Off en produkt som uppfyller det behovet. Med över 25 års erfarenhet av att producera de bästa produkterna för cyklar är Muc-Off ett måste i alla cykelaffärer.

SRAMs grund var baserad på en dröm om att utveckla en roligare, effektivare och snabbare cykelupplevelse. Idag består SRAM av ett stort globalt team med en gemensam passion för att förbättra och sprida samma cykelupplevelse. SRAM har alltid fokuserat på innovation och produktutveckling inom alla cykeldiscipliner och är en av världens största tillverkare av cykelkomponenter.

Right for bike distribuerar produkter av hög kvalitet från framför allt Sydafrika. Varumärkena är noga utvalda och testade av oss själva, framförallt av 5-faldige Cykelvasavinnaren Jennie Stenerhag. Produkterna är mestadels för cykling men även löpning och andra träningsaktiviteter. Våra två huvudprodukter är Squirt cycling products, vilket är miljövänliga cykelvårdsprodukter som tex kedjevax, tvättmedel, tätningsvätska och även en fantastiskt bra skavsårssalva, och Sox footwear som är strumpor av absolut högsta kvalitet! Om du börjar använda dessa strumpor så kommer du aldrig vilja ha något annat på fötterna! De är dessutom färgglada och roliga att träna i. Övriga varumärken i sortimentet är cSixx components, Darcs eyewear, Sahmurai bike products med flera.

Ett av de snabbast växande skomärken på cykelscenen, just nu tvåa globalt sett inom sin kategori trail, Dirt-jump, DH.

Det spanska företaget Orbea tillverkar cyklar sedan 100 år tillbaka. Sortimentet kännetecknas av kvalitet och innovativ design, och innefattar allt från MTB, racercyklar, e-cyklar och stadsvänliga modeller. Deras mission är att det ska finnas en cykel för alla och att fler ska upptäcka glädjen i cykling. Orbea drivs sedan 60-talet som ett kooperativ där de anställda äger en del av bolaget, och beskriver sig själva som en stor familj. Orbea har alltid varit stolta över att göra saker på sitt sätt. Något de nischat sig kring är MyOrbea (MyO), custom cyklar utan extra kostnad.

GHOST har byggt cyklar i över 20 år. Allt började med två vänner, ett litet garage och idén att bygga just den typ av cyklar som är roliga att köra och bättre än alla andra. Det är en framgångshistoria som bara kan fungera om man lever sina idéer och älskar sina produkter.

Vällagad mat hittar du som vanligt hos Isaberg Höganloft. Under Isabike Festival serverar vi hamburgare, wok, baguetter och fika. Kom förbi i farten och fyll på depåerna!

Cykelkraft är störst på cykel & cykeltillbehör och har alltid över 10.000 leveransklara cyklar i lager. Besök oss på Isabike och upptäck och testa exklusiva cyklar från Rock Machine & Superior. Få expertråd inför ditt nästa cykelköp och kläm och känn på de allra senaste modellerna. Kom förbi vår monter och snacka cykel med oss.

Hyperice är ett holistiskt, högpresterande hälsovarumärke som behandlar din kropp och själ med den egenvård den behöver för att uppnå balans och uppnå toppprestationer. Produkterna är designade för alla, oavsett om du är elitidrottare eller en person som helt enkelt letar efter lösningar för att motverka påverkan från det dagliga livet.
Från massage till meditation – Hyperices produktsortiment hjälper dig att lindra spänningar, frigöra ömma muskler och förbereda din kropp och ditt sinne för att vara på topp, så att du alltid kan hitta det roliga i att göra det du älskar att göra, mer.

MET erbjuder ett av de mest omfattande hjälmsortimenten på marknaden för att skydda alla cyklister, oavsett disciplin, ålder eller budget. Och medan andra märken diversifierar sig, specialiserar MET sig på hjälmar för att säkerställa att de erbjuder de allra bästa produkterna varje gång.

Det vi älskar driver oss, och det är därför XLC erbjuder cykeldelar och tillbehör för alla cyklister och cyklar. Oavsett om det är MTB, landsväg eller urban, regn eller sol - alla kan hitta rätt delar till sina cyklar hos oss. Cykling är inte bara en sport, det är ett sätt att tänka. XLC är inte bara ett varumärke, det är en livsstil. Oavsett vilken typ av cykling du är en del av har XLC det du behöver för att känna dig säker och bekväm.

Ski Bike Hike i Ulricehamn är en känd vinterdestination med ett väldigt lättillgängligt läge. Nu öppnar vi även upp för sommaraktivitet genom liftburen cykling. Följ oss på sociala medier och besök hemsidan för att hålla koll på vad som händer. www.skibikehike.se
1:a maj öppnar vi upp för liftburen cykling i Ulricehamn med 10st leder. 
1 grön flowled (Maskingrävd)
1 blå flowled (Maskingrävd)
1 blå jumpline (Maskingrävd)
4 röda singeltrack
3 svarta singeltrack

Lassalyckan - ett av Sveriges modernaste idrottscenter
Lassalyckan i Ulricehamn är en kommunal sport- och friluftsanläggning med ett unikt läge och med mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Pumptrack, MTB-slingor, trailspår, konstgräsplaner, ishallar, inomhushall med konstgräs, hotell, sportbutik, boulebanor, padel och mycket annat. Det är också en arena för världscupen i längdskidor. Granne med friluftsområdet ligger Ulricehamns Golfklubb. En av de högst belägna golfbanorna i Sydsverige. Här finns också en korthålsbana för pay and play.



Tina och Stefan är utbildade barista, säljer och servera Fogarollis goda kaffe och italienska choklad. Kaffet är rostat i Italien och handplockas i bl.a. i Colombia och utgör det bästa kaffet. cappuccino, caffe latte, cortado och latte macchiato står på bl.a menyn. Vi maler bönorna direkt på plats till ljuvliga dofter och smaker..


Hestra är ett handskföretag med lång historia. Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs i dag av tredje och fjärde generationen Magnusson. Design och utveckling sker på huvudkontoret i småländska orten Hestra, Sverige. 
Handskarna tillverkas i våra egna fabriker och vi köper själva in skinn, tyg, foder och andra material. Vi har därmed god kontroll över produktionskedjan och kan säkerställa hög kvalitet. Under Isabike Festival kommer vi erbjuda ett stort urval av cykelhandskar som passar olika typer av cykelaktiviteter. Försäljning av produkter. Det blir även cykelpass med ambassadören/cykelinspiratören Elna Dahlstrand och en rolig tävling på plats där du kan vinna fina priser. 

Ett gammalt genuint amerikanskt varumärke med fokus på trail, BMX, dirt-pumptrack, Gravel. Fokus ligger i så mycket cykelglädje som möjligt för en rimlig peng.

Stort fokus på protection inom både cykel och MC, vi jobbar enbart med cykelbiten med allt från konfektion till hjälm och skydd och handskar.

BLUEGRASS FÖDDES FÖR ATT MÖTA UPP PÅ SPECIFIKA BEHOV AV SKYDD FÖR ENDURO-, DOWNHILL- OCH BMX-VÄRLDEN. Bluegrass grundades som ett dotterbolag till MET i slutet av 2008 och utnyttjar till fullo kunnandet och expertisen hos ett av de mest framåtblickande hjälmmärkena i världen.

DT Swiss utvecklar högpresterande komponenter och är särskilt kända för sina unika nav, hjul, fälgar och fjädringssystem. De tänjer hela tiden på de tekniska gränserna i syfte att skapa innovativa produkter och uppnå ultimat prestanda.

DT Swiss är en av de ledande tillverkarna av hjul och cykelkomponenter. När du väljer produkter från DT Swiss är du garanterad:

  • Ett produktsortiment som täcker alla segment
  • Enkelt underhåll
  • De högsta produktionsstandarderna i branschen

SUSPENSION SOM MÖTER ÅKARENS KRAV OCH GER DEM KRAFT ATT TA SPORTEN TILL MORGONDAGEN. RockShox lade allt åt sidan för att leverera ett revolutionerande system designat för oöverträffad kontroll, muskler och prestanda