Isabike Festival Expo

Isabike Festival Expo (mässan) blir hjärtat för hela festivalen. Här samlas utställarna för att visa upp årets nyheter och härifrån utgår alla turer och clinics. 

Huvudsponsor

Skräddarsydda cyklar utan extra kostnad

Orbea har alltid varit stolta över att göra saker på sitt sätt. Något de nischat sig kring är MyOrbea (MyO), custom cyklar utan extra kostnad. Filosofin är att det ska finnas en cykel för alla, oavsett ålder, kroppstyp och preferenser. Ända sedan företaget började göra cyklar har målet varit detsamma: att du ska kunna få en skräddarsydd cykel som är perfekt för just dig och inspirerar dig till att cykla mer. Därför finns möjligheten att sätta ihop sin egen unika och skräddarsydda cykel online, utan någon extra kostnad. Varje cykel monteras och målas sedan individuellt enligt kundens beställning i fabriken i Spanien. Detta är något som Orbea är ensamma om att göra på den här nivån, och det fungerar väldigt bra tack vare satsningen på att ha all sin produktion i Europa sedan 15 år tillbaka
 

Utställare Isabike Festival

WOOM kommer från Österrike och har all fokus på barn och JR. Här läggs allt krut på att det ska vara så roligt och lätt som möjligt för barnen att cykla. Cyklarna har en unik geometri och är bland de lättaste barncyklarna på marknaden

USWE är ett svenskt brand som gör performance kläder och ryggsäckar för dedikerade MTB cyklister, Enduro förare och Trail Running löpare. Vi kommer att vara på plats på Isabike Festival för att visa upp våra senaste 2023 produkter, där du har möjlighet att både testa och köpa produkter på plats. 

Från pumptracks till specialiserade bike parks, från koncept till slutförande, Velosolutions Scandinavia levererar branch ledande design och konstruktion över hela Norden. Velosolutions Scandinavias är dedikerad att göra cykling så tillgänglig som möjligt och har utvecklat unika design och specifikationer som tilltalar nybörjaren lika mycket som proffscyklisten!

Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs i dag av tredje och fjärde generationen Magnusson. Design och utveckling sker på huvudkontoret i småländska orten Hestra, Sverige. Handskarna tillverkas i våra egna fabriker och vi köper själva in skinn, tyg, foder och andra material. Vi har därmed god kontroll över produktionskedjan och kan säkerställa hög kvalitet. Flera av företagets modeller görs också för hand av Europas mest erfarna handskmakare.
Årligen tillverkar vi över 2 miljoner par handskar. Företaget har cirka 60 årsanställda i Sverige. Vi har dotterbolag i USA samt Tyskland och agenter, distributörer och återförsäljare i över 40 länder.

Grundat av MTB legendaren Steve Pete som ville göra något eget efter att ha startat Muc Off tidigare. Här är det fokus på en väldigt högkvalitativ produkt med minsta möjliga klimatpåverkan. Man skulle lätt ta det Engleska gänget bakom varumärket för ett gäng galenpannor men dom är verkligen dedikerade att ta fram de bästa i olja, tubeless, tvätt, borstar mm.

Ett av de snabbast växande skomärken på cykelscenen, just nu tvåa globalt sett inom sin kategori trail, Dirt-jump, DH.Upplev skogen med mountainbikes utvecklad av och för den svenska stigen. Cykelglädje utan mellanhänder i allt från handplockad detalj till handbyggd helhet. Kalibrerad efter dina mått och behov, allt för att maximera ditt välbefinnande och din upplevelse på stigen. Under eventet kan du klämma och känna på våra cyklar samt få storleksrekommendationer utefter dina mått. Under Isabike kan du tävla om en stigcykel värde 40 000kr.
https://www.detrailbikes.com/sv/

Designad och utvecklad i Tyskland.
Vi är besatta när det kommer till att göra de bästa möjliga cyklarna. Det är därför vi gör allt design- och utvecklingsarbete på huvudkontoret i Koblenz, Tyskland. Resultatet talar för sig själv med flera segrar på Grand Tours, flera världmästerskapstitlar och oräkneliga testsegrar i internationell press. Vi säljer uteslutande direkt till dig. Inga återförsäljare, inga mellanhänder. Som en pionjär inom cykelindustrin har vi gjort detta från dag 1. Resultatet? De bästa cyklarna till det bästa priset. Direkt till dig.

Northwave är cykelmärket av sann italiensk design, testad av de allra bästa cyklisterna i världen, sedan 30 år. Northwaves skor blev under början av 90-talet snabbt populära hos MTB-cyklister men inkluderar idag skor, kläder och tillbehör för alla typer av cykling. 

Det spanska företaget Orbea tillverkar cyklar sedan 100 år tillbaka. Sortimentet kännetecknas av kvalitet och innovativ design, och innefattar allt från MTB, racercyklar, e-cyklar och stadsvänliga modeller. Deras mission är att det ska finnas en cykel för alla och att fler ska upptäcka glädjen i cykling. Orbea drivs sedan 60-talet som ett kooperativ där de anställda äger en del av bolaget, och beskriver sig själva som en stor familj. Orbea har alltid varit stolta över att göra saker på sitt sätt. Något de nischat sig kring är MyOrbea (MyO), custom cyklar utan extra kostnad.Tina och Stefan är utbildade barista, säljer och servera Fogarollis goda kaffe och italienska choklad. Kaffet är rostat i Italien och handplockas i bl.a. i Colombia och utgör det bästa kaffet. cappuccino, caffe latte, cortado och latte macchiato står på bl.a menyn. Vi maler bönorna direkt på plats till ljuvliga dofter och smaker..

Vi skapar och lär ut cykling genom att bygga hållbara & underhållande leder & pumptracks eller genom att lära ut tekniska förmågor på två hjul. Hos oss kan ni titta och klämma på några av Sveriges snabbaste endurocyklar, prata cykling eller ledbyggnation och handla R&D’s senaste kollektion.

Selle Italia, världsledande inom sadeldesign i över 120 år! Det som började med att tillverka sadlar för arbetare som använde cykeln som ett arbetsfordon har nu tagit Selle Italia till toppen inom sadeltillverkning. Med kontinuerlig produktinnovation som omfattatar nya konstruktionstekniker och nya material har det gjort Selle Italia till No.1 inom avancerade cykelsadlar över hela världen.

Smith Optics, Inc. grundades 1965 i Sun Valley, Idaho, med skapandet av de allra första glasögonen med en förseglad termisk lins. Idag har de blivit synonymt med innovativa, hållbara, högkvalitativa produkter inom glasögon, och hjälmmarknaden. 

Ett gammalt genuint amerikanskt varumärke med fokus på trail, BMX, dirt-pumptrack, Gravel. Fokus ligger i så mycket cykelglädje som möjligt för en rimlig peng.